Smodnik VihtaVuori N570

90,00 
T10758
Na zalogi
+
Opozorilo:
30. člen (ZEPI)
Nakup delov streliva za fizične osebe
(1) Fizične osebe, ki imajo na podlagi predpisov, ki urejajo posest orožja, veljavni orožni list, lahko kupujejo in imajo v posesti dele streliva (smodnik, netilke in tulce z netilkami) na podlagi orožnega lista in certifikata o strokovni usposobljenosti za polnjenje streliva za lastne potrebe.
(2) Fizične osebe, ki imajo na podlagi predpisov, ki urejajo posest orožja, priglasitveni list za orožje kategorije D, lahko kupujejo in imajo v posesti črni smodnik na podlagi dovoljenja pristojnega organa.


Nakup smodnika in netilk:
Naročilo se lahko odda preko spleta vendar je potrebno smodnik in netilke osebno prevzeti v trgovini Artek v Rimskih Toplicah. Seboj morate imeti veljavno orožno listino ter veljaven certifikat o polnjenju streliva za lastne potrebe.

Vihtavuori N570 je High Energy smodnik in je najpočasnejši smodnik v seriji N500, kar ga razvršča med najboljše za polnjenje težkih krogel za večje kalibre. Hitrost gorenja je zelo podobna smodniku N170, vendar bo N570 generiral večje hitrosti v istem kalibru z isto težo.

Primeren je za naboje 6.5x284, .300 Rem. Ultra Mag, in .338 Lapua Magnum.Proizvajalec

Proizvajalec:
VihtaVuori

Splošni podatki

Smodniki:
Smodnik za puške
Pakirano:
1kg

Ni komentarjev

Napiši komentar

Podobni izdelki