Aklub

Za naše zveste kupce je artekcenter pripravil Aklub, ki vam zagotavlja popuste ter številne druge ugodnosti. Kot član Akluba boste redno obveščeni o posebnih znižanjih namenjeni izključno za člane Akluba.

Kdo se lahko prijavi v Aklub in kako?

Član Akluba lahko postane vsaka stranka, katera se registrira na našo spletno stran. Ko zaključite z registracijo, kliknite desno zgoraj (Moj Račun -> Moji podatki). Odpre se vam stran z vašimi podatki, ki ste jih vnesli med registracijo.

Na tej strani kliknite zavihek "Skupine Uporabnikov". V tem zavihku se vam prikaže možnost članstva v Aklubu. Kliknite povezavo "Pridruži"! S klikom na povezavo ste poslali prošnjo za pridružitev v naš Aklub. Po prejemu vaše prošnje za pridružitev bo administrator vašo prošnjo potrdil.

Kakšni so pogoji za pridružitev v Aklub?

Pogojev za pridružitev tako rekoč ni. Članstvo v Aklubu je brezplačno. Edini t.i. "pogoj" je ta, da s tem ko se pridružite Aklubu, potrdite in sprejmete, da vam lahko na vaš email, katerega ste vpisali med registracijo pošljemo razna obvestila oziroma Aklub ponudbe! V kolikor ne želite prejemati obvestil, je potrebno članstvo v Aklubu preklicati.

Kaj vse mi Aklub nudi?

Vsak član Akluba lahko kupuje posebej izbrane izdelke ceneje kot so drugače. Poleg nižjih cen, vam omogočamo tudi zbiranje točk pri določenih artiklih, katere lahko kasneje tudi vnovčite pri določenih artiklih.

Kako lahko članstvo v Aklubu prekinem?

Preprosto kliknite na povezavo "Odstrani" v zavihku "Skupine Uporabnikov" in vaše članstvo v Aklubu bo preklicano.

Ali lahko ponovno pošljem prošnjo za članstvo v Aklubu, če sem se pred tem že odjavil iz Akluba?

Da. Prošnjo za članstvo lahko pošljete vedno.

Kdaj članstvo v Aklubu ni možno oziroma ne bo potrjeno?

V primeru, da je v teku Aklub ponudba se nova članstva v tem času ne bodo potrjevala! Vašo prošnjo za pridružitev v Aklub bomo potrdili po preteku omenjene Aklub ponudbe.