Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini artekcenter, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava DPD, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan.

Blago lahko prevzameš tudi osebno v naši poslovalnici v Rimskih Toplicah (Cankarjeva ulica 10). Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristiš tudi priložnost za pogovor z našim strokovnjakom, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in sicer 4,00 € in se ne razlikuje glede na vrednost naročila:

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročiš še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!
V nasprotnem primeru pa postane dostava brezplačna v kolikor vrednost nakupa presega 150,00 €.

Pomni: Brezplačna dostava velja samo za naročila preko spletne trgovine artekcenter.com. V kolikor se naročilo odda preko Emaila ali telefona, se k naročilu prišteje strošek dostave 4,00 € tudi v primeru, če skupni znesek presega vrednost nakupa 150,00 €.

Paket gre od nas še isti dan ... ... seveda, če je blago 'Na zalogi' in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila: • preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«), • naročilo oddaj čimprej - če v podrobnostih artikla piše "Na zalogi", mora biti naročilo potrjeno najkasneje do 11. ure.

Trošak dostave DPD R Hrvatska

Država Znesek nakupa Strošek pošiljanja
Hrvatska 0 - ∞ 20,00 €


Ovaj cjenik važi samo za artikle koji nisu na režimu. Ako želite, da vam šaljemo streljivo, barut ili kapisle, troškovi transporta izračunavaju se za svaki paket posebno.

Stroški pošiljanja v Bosno in Hercegovino, Črno Goro, Srbijo in Makedonijo (pošta Slovenije):

Pri pošiljanju izven EU, Artekcenter.com ne odgovarja za morebitne carinske dajatve v državi kupca.

Država Znesek nakupa Strošek pošiljanja
Bosna in Hercegovina 0 - 99 € 40,00 €
100 - ∞ 30,00 €

Črna Gora 0 - 99 € 45,00 €
100 - ∞ 35,00 €

Srbija 0 - 99 € 40,00 €
100 - ∞ 30,00 €

Makedonija 0 - 99 € 50,00 €
100 - ∞ 40,00 €