Smodnik VihtaVuori N565

90,00 
T10096
Na zalogi
+
Opozorilo:
30. člen (ZEPI)
Nakup delov streliva za fizične osebe
(1) Fizične osebe, ki imajo na podlagi predpisov, ki urejajo posest orožja, veljavni orožni list, lahko kupujejo in imajo v posesti dele streliva (smodnik, netilke in tulce z netilkami) na podlagi orožnega lista in certifikata o strokovni usposobljenosti za polnjenje streliva za lastne potrebe.
(2) Fizične osebe, ki imajo na podlagi predpisov, ki urejajo posest orožja, priglasitveni list za orožje kategorije D, lahko kupujejo in imajo v posesti črni smodnik na podlagi dovoljenja pristojnega organa.

Kako poslati dokumente:
Za nakup smodnika in netilk potrebujemo skeniran OL in certifikat za polnjenje streliva
- prva stran OL, kjer je razvidna vaša slika ter vaši podatki.
- obe strani certifikata (notranja in zunanja).

Ko skenirate dokumente jih položite na A4 format na katerega se morate lastnoročno podpisati in lastnoročno napisati datum (na dan nakupa)!
Dokumente je potrebno skenirati ob vsakem naročilu.

V kolikor teh dokumentov ne prejmemo, naročilo ne bo sprovedeno.

Vihtavuori N565 je novi smodnik v seriji N500 in je posebej izdelen za kaliber .338 Lapua Magnum z 250gr kroglo. N570 je po gorenju smodnika bližje smodniku N570 kot N560. Čeprav je smodnik N565 izdelan za vojaške naboje je seveda več kot uporaben tudi za športno streljanje, še posebej na dolge razdalje.

Poleg že omenjenega naboja 338 lapua mag. je primeren še za .30-06, .300 Win Mag, .300 Norma Mag. kakor tudi za .338 Norma Mag..Proizvajalec

Proizvajalec:
VihtaVuori

Splošni podatki

Smodniki:
Smodnik za puške
Pakirano:
1kg

Ni komentarjev

Napiši komentar

Stranke so tudi kupile

Podobni izdelki